Jos Bolt is sinds zijn jonge jaren gefascineerd door de fotografie. Enkele jaren geleden heeft hij de overstap gemaakt naar de digitale fotografie en zich sindsdien als zelfstandig fotograaf toegelegd op kunstfotografie. Naast exposities in Nederland exposeert hij ook regelmatig op internationale kunstbeurzen in het buitenland.

Geïnspireerd door de impressionistische kunststroming zijn de fotografische werken van Jos Bolt meer een afspiegeling van zijn eigen stemmingen en emoties dan een exacte weergave van de werkelijkheid. Gebruikmakend van de vormen en structuren die de natuur en de omgeving hem bieden, vertaalt hij de opgedane impressies in een fotografische abstractie waarin de verborgen schoonheid van zijn motieven voelbaar wordt. Door deze subjectieve waarneming laat hij de toeschouwer ruimte voor een persoonlijke interpretatie.  

De fotocollectie bestaat uit een aantal series met uitsluitend gelimiteerde oplagen en unieke prints. Elke foto is gesigneerd, genummerd en voorzien van een certificaat van echtheid. De foto’s worden geprint op Fine Art fotopapier (Hahnemühle) en zijn van superieure kwaliteit en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen op gebied van levensduur, kleurechtheid en U.V. bestendigheid.

www.boltphotoart.com

Zoek in de website

Kunstkijk Evenementen

Kunstkijk Muziekfestival

Kunstkijk Kalender