Nieuw is de locatie Ouddorp Duin, met op twee plekken expositie:

Strand theater Houten Kaap

Westerweg 28

3253 LX Ouddorp

Bekijk de kaart

Strand Resort Ouddorp Duin

Westerweg 18

3253 LX Ouddorp

Bekijk de kaart

Ouddorp Duin is een gebied wat in 2016 is aangelegd. Het is een nieuwe ontmoetingsplaats, met allerlei voorzieningen, zoals horeca, winkels, speeltuinen en een vakantiepark. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een multifunctioneel strandtheater, de Houten Kaap. Tijdens de Kunstkijk is er kunst te bezichtigen in de Houten Kaap en in het informatiecentrum bij de receptie van Strand Resort Ouddorp Duin.

Exposanten: Anja van den Abeele, Edy van den Abeele, Frans Rentink, Henk Petermeijer, Marian Kastelein, Marja Bergwerff, Marleen van Arendonk.

Gastvrouw: Mirjam Bentvelzen.

Op woensdag 24 mei en donderdag 25 mei staat de mobiele linoleumdrukkerij "Art To Take"  op het strandplein bij Ouddorp Duin.

Op donderdag 25 mei zal Jacqueline Edeling de mensen vermaken met haar nuziek en verhalen, zowel 's-ochtends als 's-middags.

Leerlingen van Basisschool De Westhoek starten woensdag 24 mei op Ouddorp Duin met een recordpoging vlaggen maken. Tot en met zondag kan iedereen bij de Houten Kaap een feestelijk vlaggetje maken en buiten ophangen. Lukt het ons om een kunstduin met 250 vlaggetjes te maken?

www.houtenkaap.nl

Contactpersoon KunstKijk: Ellen van der Bok, 06 232 629 53.

Kunstkijk Evenementen

Kunstkijk Kalender