Vrijdag 11 mei Eric Vloeimans met Oliver's Cinema tijdens “KunstKijk G-O 2018” op in Hofstede Lust en Last, locatie 21 .

Eric Vloeimans is een improviserend trompettist en componist die de term ‘jazz’ voor zijn muziek te beperkend vindt. Zijn werk wordt gekenmerkt door melodische en lyrische kracht, en een karakteristiek, individueel geluid dat in de meer ingetogen stukken fluwelig of fluisterend wordt genoemd.

 

Oliver's Cinema Nadat Vloeimans besloot zijn aversie tegen de accordeon aan te pakken, kwam hij via via in contact met de Belgische accordeonist Tuur Florizoone. Een reeks duoconcerten was het gevolg. Later voegde Vloeimans een cello toe (wél een van zijn favoriete instrumenten), gespeeld door de Duitser Jörg Brinkmann. Na slechts twee uur repeteren vond het eerste optreden plaats. Dat was zó geslaagd dat het trio in stand bleef en het gelijknamige album “Oliver’s Cinema”werd uitgebracht. Inmiddels is in 2015 ook de vervolg-cd Act 2 op Eric’s eigen label V-Flow uitgekomen. De muziek van Oliver’s Cinema is een amalgaam van melodie en harmonie, van lyrisch en mystiek fluisteren tot zelfbewust uit muzikale hoeken komen, van schitterende improvisaties. Jazz, tango, folklore, Balkan, musette….

Locatie        Hofstede Lust en Last Kokseweg 6,  3245 LA Sommelsdijk

Tijd:            inloop: 19.30 uur aanvang 20.00 uur.

Kosten;        €20,00 pp

Kaarten reserveren kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   Toekenning van kaarten geschiedt op basis van “wie eerst komt, eerst maalt…..”. Na toekenning wordt de reservering per mail bevestigd met vermelding van een bankrekeningnummer van de VVV Goeree-Overflakkee en dienen de kaarten binnen 4 dagen betaald te zijn. Na ontvangst van de betaling, wordt een reserveringscode gemaild die bestaat uit de naam van de persoon/groep die reserveerde en aangevuld met een nummer. Bij de entree van liggen de kaarten bij vermelding van de code, bij Hofstede  Lust en Last die avond dan klaar.