ART TO TAKE

De Art To Take, onze reizende stempelmakerij, is ontworpen en gemaakt door conceptueel kunstenaar Erik Sok uit Amsterdam, onder meer bekend van de drie vrijheidsbeelden “Freedom as a Valuable Friend” in de Herengracht, tijdens het Amsterdam Light Festival 2015-2016.

De aankleding en het product, de linogravures die in de Art To Take gemaakt worden, zijn ontworpen en gesneden door beeldend kunstenaar Ellen van Putten uit Beverwijk en Erik Sok.

De brug tussen kunst en natuur.

De Art To Take rijst begin 2019 opnieuw, maar dan anders, uit haar rollende assen! Het reizende atelier, met als thuisbasis Beverwijk (NH), is een echte blikvanger op uw evenement. Waarom? Omdat de Art To Take de brug is tussen kunst en natuur, uniek is in Nederland en ver daarbuiten. Deze stempelmakerij is een combinatie van kunstobject, reizend atelier en galerie. Met veel humor en gezelligheid is deze kunstzinnige combinatie een trekker.   In antwoord op, en in het spoor van de hippe Food Trucks komt Art To Take het oog strelen in plaats van de tong.

Onze kunstenaars Ellen en Erik maken kleine, betaalbare kunstwerkjes op basis van linosnedes, geheel in eigen stijl. Erik minimalistisch met kunstzinnig woord en Ellen in combinatie met haar typische BIC-pen handschrift. De kunstwerkjes zijn gebaseerd op de natuur, maar andere thema’s zijn ook mogelijk. De onvervalste linoleumsnede is de basis voor iedere afdruk. Natuurlijk krijg je het mee in een laagdrempelige papieren snackzak, maar ter plekke laten inlijsten kan ook. Natuur aan de Muur!

De ART TO TAKE staat tijdens de opening op 29 mei op locatie De Overkant te Ouddorp, Dijkstelweg 33.

Tijdens de Kunstkijk is de ART-TO-TAKE  alleen op 30 en 31 mei aanwezig, op locatie Hofstede Lust en Last, Kokseweg 6 te Sommelsdijk.

Kijk verder op  www.art-to-take.nl