Vrijdag 31 Mei, om 15.00 uur is er in het atelier van Yvette Jansen , locatie 1 (Molendijk 30b, Stad aan ’t Haringvliet) een presentatie van couture-bruidsjaponnen van ontwerpster Rosalinda Tengnagel in combinatie met sieraden van Yvette.

Beide geven op ambachtelijke wijze vorm aan hun ontwerpen.

Al van jongs af aan wilde Rosalinda Tengnagel bruidsontwerper worden. Met die droom is ze van start gegaan met de opleiding mode/maatkleding. Tijdens haar studie heeft ze verschillende bruidszaken stage gelopen om ervaring op te doen in de praktijk. Nadat Rosalinda haar opleiding mode/maatkleding adviseur succesvol heeft afgerond is ze zich gaan verdiepen  in lingerie op maat. Tevens heeft ze de opleiding mode adviseur afgerond waarmee ze kennis heeft opgedaan over lichaamssilhouetten, kleur en stoffenkennis. Deze kennis past ze allemaal toe in haar eigen ontwerpen.

Het werk van Yvette bestaat voornamelijk uit het ontwerpen en vervaardigen van sieraden en kleine objecten, vaak in opdracht. Samen met de opdrachtgever kan een persoonlijk sieraad worden ontworpen en vervaardigd. Zo zijn al heel wat aanstaande bruidsparen op het atelier geweest. Tot volle tevredenheid zijn bijzondere sets trouwringen gemaakt.

www.rosalindaweddingdesign.nl

www.yvettejansen.com