Concert Eric Vloeimans en Juan Pablo Dobal.

( zie ook onder tabblad ‘specials’)

Dit jaar, op vrijdag 31 mei, geeft Eric voor de 5e keer een concert op Hofstede Lust en Last ( locatie 12 ) tijdens Kunstkijk 2019 en ook dit jaar in een andere samenstelling.

Eric Vloeimans is een improviserend trompettist en componist die de term ‘jazz’ voor zijn muziek te beperkend vindt. Een kleine selectie van de prijzen die Eric voor zijn werk heeft mogen ontvangen: vijf Edisons, de Boy Edgar Prijs, de Bird Award, de Elly Ameling Prijs, de Gouden Notenkraker.

Hij heeft opgetreden  bij de opening van het Rijksmuseum  alsmede op het Koningsconcert. Eric heeft gespeeld over de gehele wereld met zowel pop, jazz, bigband, wereldmuziek, kamermuziek en klassieke orkesten. Eric’s speelplezier ‘vloeit’ over en zijn muziek raakt de mens in het publiek.

Juan Pablo Dobal is een Argentijnse pianist. Vanaf zijn negende begon hij met piano spelen. In 1989 kwam hij naar Amsterdam om in het toenmalige kwartet Viento del Sur te spelen. Hij heeft met vele grote namen in de klassieke muziekwereld samengewerkt. Sinds 2010 is hij de vaste pianist van het Karel Kraayenhof Tango Ensemble.

Het concert begint om 20.00 uur. Toegangskaarten  zijn uitsluitend te reserveren via ericvloeimans@lustenlast.nl en kosten  20,- per stuk.

Na opgave naam en aantal kaarten volgt reactie met betaalinstructies.