OVERZICHTSEXPOSITIE CO SCHELLEVIS BIJ GOED VOOR GOED

In hal van de kringloopwinkel Goed voor Goed in Sommelsdijk is tijdens de KunstKijk een overzicht van schilderijen en tekeningen uit de nalatenschap van Co Schellevis te zien.

Co Schellevis, geboren in Sommelsdijk en later woonachtig te Middelharnis heeft een grote hoeveelheid tekeningen, aquarellen en schilderijen nagelaten waarin het eiland Goeree-Overflakkee uitgebreid in beeld terugkomt. De dijken, vergezichten en dorpsgezichten bepaalden grotendeels zijn werk. Ook grote landbouwmachines werden zorgvuldig op paneel en doek vastgelegd. Schellevis was vroeger werkzaam bij de firma Rumptstad en kon zodoende dagelijks de machines bestuderen.

Schellevis heeft veel geëxposeerd op Goeree-Overflakkee waaronder de Goereese kunstdagen.

Het werk dat nu te koop wordt aangeboden heeft speciale prijzen zodat de kans aan velen geboden wordt om iets moois te kopen.

De kringloop van Goed voor Goed bevindt zich aan de Gerard Walschapstraat 9 in Sommelsdijk. Aansluitend in hetzelfde pand bij deze expositie is er ook het atelier Kunstenmaker waar medewerkers van Goed voor Goed hun kunstzinnige werken tonen.

Goed voor Goed en Kunstenmaker zijn op zondag 12 mei gesloten.