Nederlandstalige pop beeldend beschreven en vertolkt in een eigentijds stemgeluid. Rosann (23) beschrijft problemen die jongvolwassenen ervaren in het volwassen worden. Haar schrijfwijze is rijk aan sterke metaforen waarmee ze haar luisteraars meeneemt in alle dubbele lagen die de Nederlandse taal rijk is.

Rosann is sinds 2019 actief als singer-songwriter en werkt sindsdien hard aan haar carrière. Zo werd ze Halve Finalist in The Voice van Vlaanderen 2022 waar ze Vlaanderen verraste met onder andere haar eigen Nederlandstalige vertalingen op wereldhits als “Creep” in het team van Koen Wauters. Daarnaast trad ze in 2023 op bij onder andere Concert At Sea, Vestrock, Weitje Rock en Bevrijdingsfestival en was ze afgelopen jaren te horen op NPO 3FM, NPO Radio 5 en NLMUSIC.

Eind 2023 bracht Rosann haar Nederlandstalige debuutnummer uit in samenwerking met Vincent Pierins en Patrick Hamilton (Katherine Jenkins en Alfie Boe). Haar nummer kwam in de Spotify Play list “Mooi Nederlands” en “Equal Netherlands”.

In 2024 ging Rosann op tour met Het Zeeuws Orkest en Remy van Kesteren waar haar eigen nummers met live orkest te horen waren. Daarnaast is ze geselecteerd voor de Grote Prijs van Nederland 2024.

Spotify

Rosann

Rosann

Optreden: Zondag 12 mei om 15:00 uur,

Locatie: 24. De Ûûlestee